A Sonkás-gombás pizza, paradicsomos pizza alappal készül. A sonkát és a csiperke gombát, kukoricával és sajttal szórjuk meg, és samottos kemencében sütjük ropogósra...
Allergének: 1. 7. 6.
A Kolbászos pizza erősebb fűszerezésű, hiszen a füstölt tarját, kolbászt és hagymát megszórjuk provanszi fűszerrel és végül sajttal...
Allergének: 1. 7.
Gombás pizzánk pizza tésztáját, paradicsomos pizza alappal kenjük meg. Ezután kerül rá a friss gomba és a sajt, majd samottos kemencében ropogósra sütjük...
Ez a pizza étteremben való fogyasztásra nem rendelhető!
Allergének: 1. 7.
A Tonhalas pizza tésztáját is paradicsomos alappal kenjük meg, mielőtt rákerülne a tonhal és a sajt...
Allergének: 1. 7. 4.
ÚJ!!!
Ebből készül: kakaós piskóta, lágy meggy darabokkal teli krém, tejszínhabbal
A gesztenyepürénket friss tejszínhabbal és gesztenyével készítjük...
Allergének:7
3db Palacsinta mogyorókrémes töltelékkel, amilyen egyszerű, olyan finom...
Allergének: 1,3,5,7,8,12
3db Palacsinta lekváros töltelékkel, amilyen egyszerű, olyan finom...
Allergének: 1,3,5,7,8,12