Az Após nyelve pizza paradicsomos pizza alappal készül, sok kolbásszal, csemege pepperóni paprikával, hagymával és sajttal szórjuk meg, mielőtt ropogósra sütnénk...
Allergének: 1. 7.
Ubis pizzánkat azoknak ajánljuk, akik nem szeretik a paradicsomos alapot, hiszen ubis pizzánk tejfölös alappal készül, sonkával, baconnal, csemegeuborkával és sajttal megszórva...
Allergének: 1. 7. 12.
BBQ alap, grillezett csirkemell, bacon szelet, főtt tojás, füstölt tarja, kevés csípős pepperoni, sajt
Ez a pizza étteremben való fogyasztásra nem rendelhető!
Allergének: 1. 7. 3. 6.
Somlói galuskánkat saját készítésű, frissen sütött piskótából, főzött csokoládé krémből és friss tejszínből készítjük...
Allergének: 3,5,7,8,12
ÚJ!!!
Ebből készül: kakaós piskóta, lágy meggy darabokkal teli krém, tejszínhabbal
A gesztenyepürénket friss tejszínhabbal és gesztenyével készítjük...
Allergének:7
2db Gesztenyés-almás palacsintánk fahéjas öntettel igazi különlegesség. Aki egyszer megkóstolta, biztos azonnal beleszeret...
Allergének: 1,3,7,12