A Janicsár pizza tésztáját tejfölös alappal kenjük meg és juhtúróval, gyroshússal, lilahagymával, paprikával, paradicsommal és sajttal készítjük el…
Allergének: 1. 7. 9.
Az Após nyelve pizza paradicsomos pizza alappal készül, sok kolbásszal, csemege pepperóni paprikával, hagymával és sajttal szórjuk meg, mielőtt ropogósra sütnénk...
Allergének: 1. 7.
Don Rafaelle pizzánkat a feltétek egyedi kombinációja teszi igazán különlegessé: paradicsomos pizza alap, sonka, pick szalámi, gomba, borsó, kukorica, valamint füstölt sajt.
Allergének: 1. 7. 6.
A Milánói Pizza különleges, paradicsomos pizza alappal és 3 féle feltéttel készül - bolognai ragu, gomba és sajt...
Allergének: 1. 7.
2db Gesztenyés-almás palacsintánk fahéjas öntettel igazi különlegesség. Aki egyszer megkóstolta, biztos azonnal beleszeret...
Allergének: 1,3,7,12
3db Palacsinta mogyorókrémes töltelékkel, amilyen egyszerű, olyan finom...
Allergének: 1,3,5,7,8,12
Somlói galuskánkat saját készítésű, frissen sütött piskótából, főzött csokoládé krémből és friss tejszínből készítjük...
Allergének: 3,5,7,8,12
Vaníliás kadócunk igazi kedvenced lesz, ha egyszer megkóstolod. 2 db Mazsolás-túróval töltött palacsinta, ananásszal és vanília krémmel...
Allergének: 1,3,7,12