Töltött pizzánkat sonkával, juhtúróval, kaporral, kukoricával és sajttal töltjük meg, mielőtt ropogósra sütnénk. Mindig ügyelünk arra, hogy töltött pizzánk jól átsülve érkezzen hozzád, hiszen a töltött pizza különleges sütési módszert igényel.
Allergének: 1. 7.
A Feta pizza paradicsomos pizza alappal készül, sok sonkával, csemege pepperóni paprikával, feta sajttal és sajttal szórjuk meg bőségesen, mielőtt ropogósra sütnénk...
Ez a pizza étteremben való fogyasztásra nem rendelhető!
Allergének: 1. 7. 6.
A Zöldséges pizzát is paradicsomos pizza alappal kenjük meg, mielőtt rákerülnének a feltétetek - a gomba, kukorica, borsó, paradicsom, paprika és sajt...
Allergének: 1. 7.
1 db kakaós, 1 db nutellás, 1 db lekváros palacsinta
Allergének: 1,3,5,7,8,12
A gesztenyepürénket friss tejszínhabbal és gesztenyével készítjük...
Allergének:7
3db Palacsinta mogyorókrémes töltelékkel, amilyen egyszerű, olyan finom...
Allergének: 1,3,5,7,8,12
Somlói galuskánkat saját készítésű, frissen sütött piskótából, főzött csokoládé krémből és friss tejszínből készítjük...
Allergének: 3,5,7,8,12