Ubis pizzánkat azoknak ajánljuk, akik nem szeretik a paradicsomos alapot, hiszen ubis pizzánk tejfölös alappal készül, sonkával, baconnal, csemegeuborkával és sajttal megszórva...
Allergének: 1. 7. 12.
Magyaros pizzánk nem éppen kímélő étel, hiszen a pizza tésztát a pardicsomos pizza alap után gazdagon megszórjuk kolbásszal, baconnal, hagymával és sajttal...
Allergének: 1. 7.
A Gyros pizza tésztáját tzatzikis alappal kenjük meg és gyroshússal, mozzarella sajttal, gombával és lilahagymával készítjük...
Allergének: 1. 7. 9.
Tejszínes-sonkás-gombás spagettink neve önmagáért beszél...
Allergének: 1,7,9
3db Palacsinta kakaós töltelékkel, amilyen egyszerű, olyan finom...
Allergének: 1,3,5,7,8,12
3db Palacsinta mogyorókrémes töltelékkel, amilyen egyszerű, olyan finom...
Allergének: 1,3,5,7,8,12
2db Gesztenyés-almás palacsintánk fahéjas öntettel igazi különlegesség. Aki egyszer megkóstolta, biztos azonnal beleszeret...
Allergének: 1,3,7,12
A gesztenyepürénket friss tejszínhabbal és gesztenyével készítjük...
Allergének:7