A Gyros pizza tésztáját tzatzikis alappal kenjük meg és gyroshússal, mozzarella sajttal, gombával és lilahagymával készítjük...
Allergének: 1. 7. 9.
Pikáns pizzánk igazi ízélményt nyújt mindenkinek. A pizza tésztát gazdagon megkenjük tejföllel, kapros juhtúróval, majd tetejére sonkát, gombát és sajtot szórunk...
Allergének: 1. 7. 6.
Tenger gyümölcse pizzánk neve is utal gazdag feltéteire, mint a tintahal, a kagyló, a polip, a rák és a hagyma...
Ez a pizza étteremben való fogyasztásra nem rendelhető!
Allergének: 1. 7. 4. 2. 14.
Ubis pizzánkat azoknak ajánljuk, akik nem szeretik a paradicsomos alapot, hiszen ubis pizzánk tejfölös alappal készül, sonkával, baconnal, csemegeuborkával és sajttal megszórva...
Allergének: 1. 7. 12.
ÚJ!!!
Ebből készül: kakaós piskóta, lágy meggy darabokkal teli krém, tejszínhabbal
1 db kakaós, 1 db nutellás, 1 db lekváros palacsinta
Allergének: 1,3,5,7,8,12
Vaníliás kadócunk igazi kedvenced lesz, ha egyszer megkóstolod. 2 db Mazsolás-túróval töltött palacsinta, ananásszal és vanília krémmel...
Allergének: 1,3,7,12
Somlói galuskánkat saját készítésű, frissen sütött piskótából, főzött csokoládé krémből és friss tejszínből készítjük...
Allergének: 3,5,7,8,12