A Nico pizza tésztáját tejfölös alappal készítjük sonkával, Pick szalámival, baconnal, kolbásszal, fokhagymával és sajttal...
Allergének: 1. 7. 6.
Don Rafaelle pizzánkat a feltétek egyedi kombinációja teszi igazán különlegessé: paradicsomos pizza alap, sonka, pick szalámi, gomba, borsó, kukorica, valamint füstölt sajt.
Allergének: 1. 7. 6.
Csirkemelles pizzánkat kímélőbb feltétei miatt mindenkinek ajánljuk, hiszen tejszínes csirkemell raguval, gombával és sajttal készül...
Allergének: 1. 7. 9.
Az Ínyenc pizzánk tésztáját tejfölös alappal kenjük meg, majd sonkával, brokkolival, főtt tojással, füstölt sajttal és sajttal szórjuk meg, mielőtt ropogósra sütnénk...
Allergének: 1. 7. 3.
A gesztenyepürénket friss tejszínhabbal és gesztenyével készítjük...
Allergének:7
Vaníliás kadócunk igazi kedvenced lesz, ha egyszer megkóstolod. 2 db Mazsolás-túróval töltött palacsinta, ananásszal és vanília krémmel...
Allergének: 1,3,7,12
ÚJ!!!
Ebből készül: kakaós piskóta, lágy meggy darabokkal teli krém, tejszínhabbal
2db Gesztenyés-almás palacsintánk fahéjas öntettel igazi különlegesség. Aki egyszer megkóstolta, biztos azonnal beleszeret...
Allergének: 1,3,7,12