ÉSZNÉLKÜLI PIZZA OSZTOGATÁS...

termekbanner2

Nyíregyházán csak nálunk, napi 5 a nyerő...

Szeretnéd megtudni, hogyan kerül egy valódi, 28 cm-es Kemencés Pizza INGYEN az asztalodra nap, mint nap? Csak akkor olvass tovább, ha a kérdésre „IGEN”-nel válaszoltál!

Hogyan is lesz nekem ingyen pizzám a Kemencés Pizzériától?

Regisztráld magad, és Te is részt veszel ingyen pizza játékunkon. Minden nap kisorsolunk 5 pizzát azok között, akik regisztrálták magukat a kemencespizzeria.hu oldalon. A játék szépsége, hogy nem kell semmit rendelned ahhoz, hogy Te is részt vegyél a sorsoláson.

Na jó, akkor én is regisztrálok…

Mikor sorsolunk?

A sorsolás automatikus. Minden nap 5-ször sorsol a rendszerünk, véletlenszerűen egy nevet a regisztráltak közül: 11.00-kor, 13.00-kor, 15.00-kor, 17.00-kor és 19.00-kor.

Ingyen pizza sorsolás Nyíregyháza

MEGNÉZEM A NYERTESEK LISTÁJÁT!

A pizzákért, 21:00-ig lehet jelentkezni, de csak azon a napon, amikor látod a neved az adott napi dátummal, mert ha nem jelentkezel aznap este kilencig, vagy elfelejted napközben megnézni, abban biztos lehetsz, hogy a fajintos kis pizzádat, zokszó nélkül MEGESZEM! Egyszóval, másnap már hiába hívsz... Ha szeretnéd, hogy már a mai esélyesek között legyél, akkor már ma regisztrálj, minél előbb!

Honnan tudod, hogy nyertél?

Onnan tudod, hogy nyertél-e, ha a PIZZA INGYEN oldalsó menü boxban, a legfelső név egyike a tiéd, és a neved mellett, a mai dátum egyik időpontja szerepel. Ilyenkor az a teendő, hogy azonnal tárcsázod a 42/311-311-es számot, és szólsz nekünk, hogy Te vagy a mai nap egyik nyertese.

De, ennyire azért nem vagyunk jó fejek! 

Mert van itt egy szösszenetnyi apróság a nyertesekkel kapcsolatban: Szóval, mi nem szólunk, nem telefonálunk, nem küldünk e-mailt, sőt egyáltalán nem csinálunk semmit, ha nyertél... De, Te igen! Szólunk előre, hogy ha te vagy a szerencsés nyertes, de nem telefonálsz legkésőbb 21:00 óráig, a pizzádat szó nélkül megesszük INGYEN! Szóval, ha úgy döntesz, hogy részt veszel a játékban és regisztrálod magad, akkor érdemes lesz minden nap feljönni a kemencespizzeria.hu oldalra, és ellenőrizni, hogy nyertél-e.

Ha Te vagy a nyertes, olyan pizzát választhatsz, amilyet csak szeretnél…

Na jó, akkor én is regisztrálok…

Játékunkon csak Nyíregyháza területén belül lakó regisztrált tagjaink vehetnek részt! Tehát, ha nem nyíregyházi vagy ne várd, hogy nyereményedet kiszállítjuk, mert mi egy nyíregyházi pizzéria vagyunk…

Ingyen pizza Nyíregyháza


Kövess minket Facebookon!


Éttermünk nyitvatartása:


Hétfő:
10:00 - 22:00
Kedd:
10:00 - 22:00
Szerda:
10:00 - 22:00
Csütörtök:
10:00 - 22:00
Péntek:
10:00 - 22:00
Szombat:
10:00 - 22:00
Vasárnap:
10:00 - 22:00Belépés        Kosár

Kosár tartalma

Összesen: 0 Ft
Kosár megtekintése Tovább a megrendeléshez