Gombás pizzánk pizza tésztáját, paradicsomos pizza alappal kenjük meg. Ezután kerül rá a friss gomba és a sajt, majd samottos kemencében ropogósra sütjük...
Ez a pizza étteremben való fogyasztásra nem rendelhető!
Allergének: 1. 7.
Gondoltunk azokra is, akik nem rajonganak a paradicsomos alapért, ezért elkészítettük nekik a tejfölös alapú tonhalas pizzánkat...
Ez a pizza étteremben való fogyasztásra nem rendelhető!
Allergének: 1. 7. 4.
A Sonkás-gombás pizza, paradicsomos pizza alappal készül. A sonkát és a csiperke gombát, kukoricával és sajttal szórjuk meg, és samottos kemencében sütjük ropogósra...
Allergének: 1. 7. 6.
A gesztenyepürénket friss tejszínhabbal és gesztenyével készítjük...
Allergének:7
2db Gesztenyés-almás palacsintánk fahéjas öntettel igazi különlegesség. Aki egyszer megkóstolta, biztos azonnal beleszeret...
Allergének: 1,3,7,12
Somlói galuskánkat saját készítésű, frissen sütött piskótából, főzött csokoládé krémből és friss tejszínből készítjük...
Allergének: 3,5,7,8,12
1 db kakaós, 1 db nutellás, 1 db lekváros palacsinta
Allergének: 1,3,5,7,8,12