A Janicsár pizza tésztáját tejfölös alappal kenjük meg és juhtúróval, gyroshússal, lilahagymával, paprikával, paradicsommal és sajttal készítjük el…
Allergének: 1. 7. 9.
( paradicsomos alap, csemege szalámi, brokkoli, paradicsom, tarja, sajt )
Allergének: 1. 7.
Oregános pizzánk különlegessége a fantasztikus oregánós bolognai ragu, melynek tetejére paprika, bacon, gomba és sajt kerül. Ha egyszer megkóstoltad...
Allergének: 1. 7.
Somlói galuskánkat saját készítésű, frissen sütött piskótából, főzött csokoládé krémből és friss tejszínből készítjük...
Allergének: 3,5,7,8,12
3db Palacsinta lekváros töltelékkel, amilyen egyszerű, olyan finom...
Allergének: 1,3,5,7,8,12
A gesztenyepürénket friss tejszínhabbal és gesztenyével készítjük...
Allergének:7
3db Palacsinta mogyorókrémes töltelékkel, amilyen egyszerű, olyan finom...
Allergének: 1,3,5,7,8,12