Az Após nyelve pizza paradicsomos pizza alappal készül, sok kolbásszal, csemege pepperóni paprikával, hagymával és sajttal szórjuk meg, mielőtt ropogósra sütnénk...
Allergének: 1. 7.
A Gyros pizza tésztáját tzatzikis alappal kenjük meg és gyroshússal, mozzarella sajttal, gombával és lilahagymával készítjük...
Allergének: 1. 7. 9.
Don Rafaelle pizzánkat a feltétek egyedi kombinációja teszi igazán különlegessé: paradicsomos pizza alap, sonka, pick szalámi, gomba, borsó, kukorica, valamint füstölt sajt.
Allergének: 1. 7. 6.
3db Palacsinta mogyorókrémes töltelékkel, amilyen egyszerű, olyan finom...
Allergének: 1,3,5,7,8,12
2db Gesztenyés-almás palacsintánk fahéjas öntettel igazi különlegesség. Aki egyszer megkóstolta, biztos azonnal beleszeret...
Allergének: 1,3,7,12
ÚJ!!!
Ebből készül: kakaós piskóta, lágy meggy darabokkal teli krém, tejszínhabbal
A gesztenyepürénket friss tejszínhabbal és gesztenyével készítjük...
Allergének:7