Csirkemájrizottónkat májjal, gombával és zöldborsóval, frissen készítjük el, majd bőségesen megszórjuk sajttal...
Allergének: 1,9
Hamburger: Saját készítésű 15dkg-os marhahús-pogácsa, cheddar sajt, a ház mártása, jégsaláta, csemege uborka
Don Rafaelle pizzánkat a feltétek egyedi kombinációja teszi igazán különlegessé: paradicsomos pizza alap, sonka, pick szalámi, gomba, borsó, kukorica, valamint füstölt sajt.
Allergének: 1. 7. 6.
A gesztenyepürénket friss tejszínhabbal és gesztenyével készítjük...
Allergének:7
3db Palacsinta lekváros töltelékkel, amilyen egyszerű, olyan finom...
Allergének: 1,3,5,7,8,12
2db Gesztenyés-almás palacsintánk fahéjas öntettel igazi különlegesség. Aki egyszer megkóstolta, biztos azonnal beleszeret...
Allergének: 1,3,7,12
Somlói galuskánkat saját készítésű, frissen sütött piskótából, főzött csokoládé krémből és friss tejszínből készítjük...
Allergének: 3,5,7,8,12