Frissen sült pizzatésztából készítünk egy "zsebet" és abba pakoljuk a finom gyros alapanyagokat!
Allergének: 1,7,9
Gombás pizzánk pizza tésztáját, paradicsomos pizza alappal kenjük meg. Ezután kerül rá a friss gomba és a sajt, majd samottos kemencében ropogósra sütjük...
Allergének: 1. 7.
Tejfölös alappal készülő pizzánkra sült csirkemellcsíkokat, kolbászt és csemege ubit teszünk paprika, lilahagyma és sajt kíséretében.
Ez a pizza étteremben való fogyasztásra nem rendelhető!
Allergének: 1. 7. 10. 6.
A Calypso pizza tésztáját tejfölös alappal kenjük meg és tonhallal, paradicsommal, olajbogyóval, lilahagymával, mozzarella sajttal és parmezán sajttal készítjük el…
Allergének: 1. 7. 4.
ÚJ!!!
Ebből készül: kakaós piskóta, lágy meggy darabokkal teli krém, tejszínhabbal
3db Palacsinta mogyorókrémes töltelékkel, amilyen egyszerű, olyan finom...
Allergének: 1,3,5,7,8,12
Vaníliás kadócunk igazi kedvenced lesz, ha egyszer megkóstolod. 2 db Mazsolás-túróval töltött palacsinta, ananásszal és vanília krémmel...
Allergének: 1,3,7,12
A gesztenyepürénket friss tejszínhabbal és gesztenyével készítjük...
Allergének:7