Töltött pizzánkat sonkával, juhtúróval, kaporral, kukoricával és sajttal töltjük meg, mielőtt ropogósra sütnénk. Mindig ügyelünk arra, hogy töltött pizzánk jól átsülve érkezzen hozzád, hiszen a töltött pizza különleges sütési módszert igényel.
Allergének: 1. 7.
tejfölös alap, fokhagyma, pirított cs..mell csíkok, gomba, kolbász, füstölt sajt
Allergének: 1. 7. 9.
Juhtúrós spagettinket kapros juhtúróval, tejföllel és sajttal frissen készítjük...
Allergének: 1,7
Somlói galuskánkat saját készítésű, frissen sütött piskótából, főzött csokoládé krémből és friss tejszínből készítjük...
Allergének: 3,5,7,8,12
ÚJ!!!
Ebből készül: kakaós piskóta, lágy meggy darabokkal teli krém, tejszínhabbal
3db Palacsinta mogyorókrémes töltelékkel, amilyen egyszerű, olyan finom...
Allergének: 1,3,5,7,8,12
A gesztenyepürénket friss tejszínhabbal és gesztenyével készítjük...
Allergének:7