A Sonkás-gombás pizzam, paradicsomos pizza alappal készül. A sonkát és a csiperke gombát, kukoricával és sajttal szórjuk meg, és samottos kemencében sütjük ropogósra...
Ez a pizza étteremben való fogyasztásra nem rendelhető!
Allergének: 1. 7. 6.
paradicsomos alap, chili, kolbász, csemege szalámi, lilahagyma, hegyes erős paprika, sajt
Allergének: 1. 7.
Frissen sült pizzatésztából készítünk egy "zsebet" és abba pakoljuk a finom gyros alapanyagokat!
Allergének: 1,7,9
A József pizza BBQ alappal készül, tarjával, csemege szalámival, kígyóuborkával, lilahagymával és sajttal szórjuk meg, mielőtt ropogósra sütnénk...
A BBQ alap csípős!
Allergének: 1. 7. 6.
1 db kakaós, 1 db nutellás, 1 db lekváros palacsinta
Allergének: 1,3,5,7,8,12
Somlói galuskánkat saját készítésű, frissen sütött piskótából, főzött csokoládé krémből és friss tejszínből készítjük...
Allergének: 3,5,7,8,12
3db Palacsinta kakaós töltelékkel, amilyen egyszerű, olyan finom...
Allergének: 1,3,5,7,8,12
A gesztenyepürénket friss tejszínhabbal és gesztenyével készítjük...
Allergének:7