Töltött pizzánkat sonkával, juhtúróval, kaporral, kukoricával és sajttal töltjük meg, mielőtt ropogósra sütnénk. Mindig ügyelünk arra, hogy töltött pizzánk jól átsülve érkezzen hozzád, hiszen a töltött pizza különleges sütési módszert igényel.
Allergének: 1. 7.
Gombás pizzánk pizza tésztáját, paradicsomos pizza alappal kenjük meg. Ezután kerül rá a friss gomba és a sajt, majd samottos kemencében ropogósra sütjük...
Allergének: 1. 7.
A Nico pizza tésztáját tejfölös alappal készítjük sonkával, Pick szalámival, baconnal, kolbásszal, fokhagymával és sajttal...
Ez a pizza étteremben való fogyasztásra nem rendelhető!
Allergének: 1. 7. 6.
ÚJ!!!
Ebből készül: kakaós piskóta, lágy meggy darabokkal teli krém, tejszínhabbal
Vaníliás kadócunk igazi kedvenced lesz, ha egyszer megkóstolod. 2 db Mazsolás-túróval töltött palacsinta, ananásszal és vanília krémmel...
Allergének: 1,3,7,12
3db Palacsinta lekváros töltelékkel, amilyen egyszerű, olyan finom...
Allergének: 1,3,5,7,8,12
Somlói galuskánkat saját készítésű, frissen sütött piskótából, főzött csokoládé krémből és friss tejszínből készítjük...
Allergének: 3,5,7,8,12