Oregános pizzánk különlegessége a fantasztikus oregánós bolognai ragu, melynek tetejére paprika, bacon, gomba és sajt kerül. Ha egyszer megkóstoltad...
Allergének: 1. 7.
Töltött pizzánkat par.alappal, sonkával, juhtúróval, kaporral, kukoricával és sajttal töltjük meg, mielőtt ropogósra sütnénk. Mindig ügyelünk arra, hogy töltött pizzánk jól átsülve érkezzen hozzád, hiszen a töltött pizza különleges sütési módszert igényel.
Ez a pizza étteremben való fogyasztásra nem rendelhető!
Allergének: 1. 7.
Csirkemelles pizzánkat kímélőbb feltétei miatt mindenkinek ajánljuk, hiszen tejszínes csirkemell raguval, gombával és sajttal készül...
Allergének: 1. 7. 9.
Gombás pizzánk pizza tésztáját, paradicsomos pizza alappal kenjük meg. Ezután kerül rá a friss gomba és a sajt, majd samottos kemencében ropogósra sütjük...
Allergének: 1. 7.
Vaníliás kadócunk igazi kedvenced lesz, ha egyszer megkóstolod. 2 db Mazsolás-túróval töltött palacsinta, ananásszal és vanília krémmel...
Allergének: 1,3,7,12
A gesztenyepürénket friss tejszínhabbal és gesztenyével készítjük...
Allergének:7
ÚJ!!!
Ebből készül: kakaós piskóta, lágy meggy darabokkal teli krém, tejszínhabbal
3db Palacsinta lekváros töltelékkel, amilyen egyszerű, olyan finom...
Allergének: 1,3,5,7,8,12